Ons kantoor

Peeters IJsseldijk Advocaten is sinds 1992 in Rotterdam gevestigd. Het kantoor is gespecialiseerd in ondernemersrecht, het recht waarmee iedere ondernemer in Nederland dagelijks te maken heeft.

Wij werken voor binnenlandse en buitenlandse ondernemingen (met een vestiging in Nederland). Zowel kleine, middelgrote als grote (beursgenoteerde) ondernemingen. De grotere ondernemingen, die gewoonlijk contacten met meerdere advocatenkantoren onderhouden, schakelen ons in voor die zaken die snel en vakkundig opgelost moeten worden. Onze relaties, sommigen staan wij al 20 jaar terzijde, waarderen de makkelijke en goede bereikbaarheid van de advocaten, hun snelle no-nonsense manier van werken, het oplossingsgerichte denken en de (mede daardoor) redelijke tarieven.

De advocaten bij Peeters IJsseldijk Advocaten zijn vriendelijk, open en gedreven. Hun missie is om de cliënten goede juridische kennis en expertise te leveren om tot een snelle pragmatische oplossing te komen van het juridische probleem. En dat tegen een verantwoorde prijs.

Peeters IJsseldijk Advocaten verspreidt onder haar relaties een digitale en een papieren nieuwsbrief. Mede daardoor delen wij onze  kennis zo veel mogelijk met onze relaties en attenderen wij hen op actuele juridische ontwikkelingen.

Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze vakgebieden-specialisaties zijn:

Voor vragen op rechtsgebieden waar Peeters IJsseldijk Advocaten niet goed in thuis is (bijvoorbeeld familiezaken, strafzaken en bestuursrechtzaken) verwijzen wij bij voorkeur door naar andere kantoren. Ook schakelen wij soms de deskundige hulp in van notarissen, accountants en fiscalisten binnen ons eigen netwerk van desundige adviseurs.